© Paul Segers

Paul Segers – The Unlimited Dream Company

Workshop

Tien redenen om deze workshop niet te volgen:

Financiële rampspoed / mentale & fysieke frictie / contra-ambachtelijk / low tech / esthetisch onverantwoord / onnavolgbaar / onvoorspelbaar / belachelijk / chaotisch / vermoeiend…

Bio
Paul Segers (Eindhoven 1976) studeerde in 2000 af als beeldhouwer aan AKV|St.Joost in ’s-Hertogenbosch en haalde in 2005 zijn MFA aan het Dutch Art Institute. Zijn werk omvat sculpturen en installaties – veelal site-specific en in de openbare ruimte, foto’s, video’s, performances en tekeningen en gaat op verschillende manieren in op het leven in een sterk gepolariseerde en hoog technologische maatschappij. Hij speelt hierbij vaak met tegenstellingen tussen Utopie en de Dystopie, high-tech en low-tech, functie en functieloosheid.

Daarnaast was Paul oprichter en organisator van collectief het ‘Nieuw Brabants Front’ waarmee hij tussen 2006-2016 in wisselende samenstellingen en in diverse contexten projecten realiseerde in binnen en buitenland. Sinds 2008 is hij docent aan AKV|St.Joost in Breda en ‘s-Hertogenbosch.

Om je in te schrijven voor deze workshop, klik hier.

> website Paul Segers

© Paul Segers

© Paul Segers

© Paul Segers

Workshop info